Däckverkstad i Stockholm

Vi har en komplett däckverkstad. Vi erbjuder

  • Hjulskifte
  • Däckskifte (montering och demontering av däck på fälg)
  • Däckbalansering
  • Däckreparation, antingen med plugg eller genom vulkanisering.

Du kan köpa dina däck själv eller via oss. Om du är intresserad av däckförvaring över sommar/vintersäsong kan vi ordna med det (däckhotell).

Om du har sommar/vinterdäck på fälg och vill byta mellan dessa behöver vi inte några särskilda uppgifter från dig. Om du däremot ska ha montering av nya däck på fälg är det bra om du vet vilken storlek fälgen har och vilken däckdimension du har på dina befintliga däck. Vi kan kontrollera i fordonsregistret med hjälp av bilens registreringsnummer vilka dimensioner som är registrerade för däcken har men det är ingen garanti för att det är den däckdimension som du faktiskt har. Är du det minsta tveksam bör du själv kontrollera på däcket eller låta oss titta på däcken innan vi beställer nya.

Vi kan balansera dina däck om det behövs. Däck som inte är balanserade slits ojämnt, påverkar bränsleförbrukningen negativt och den ökade friktionen förkortar däckets livslängd.

För aktuella regler gällande tider när vinter/dubbdäck får/ska användas hänvisar vi till transportstyrelsens lathund för vinterdäck.

När det är högsäsong för däckskifte kan det vara bra om du bokar tid ett par dagar i förväg. Vi hoppas kunna erbjuda dig som kund däckservice som passar dig.

Vi arbetar med de flesta däckmärken, i samarbete med:

Euromaster